Опис
Урюк узбецький Субхон – висушений плід абрикосового дерева, на відміну від кураги, з кісточкою. Вирощений та виготовлений у сонячному Узбекистані цей продукт є надзвичайно корисним та екологічно чистим. У Середній Азії урюк використовується, головним чином, при приготуванні напоїв: смачного компоту для спекотної літньої спеки замість лимонаду, або квасу. Також з урюка готуються цілющі настоянки, що допомагають від безлічі недуг. Всі корисні речовини і вітаміни, які знаходяться в стиглих абрикосах, чудово зберігаються в урюку. Цей продукт багатий на пектинові кислоти, макро- та мікроелементи, мінеральні речовини, безліч вітамінів. Крім напоїв, урюк використовують і для приготування, наприклад, плову, страв із баранини, смачних соусів. Зокрема, плов урюк додається як природний барвник, замість куркуми або шафрану. Тепер Ви можете купити урюк узбецький Субхон у Києві та в Україні.
Фасування
- 250 г - пластикова банка для харчових продуктів з кришкою;
- 500 г - пластикова банка для харчових продуктів з кришкою;
- 1000 г - металізований тришаровий пакет для харчових продуктів з ручкою та застібкою zip-lock.
Корисні властивості
- є профілактичним засобом від ракових захворювань;
- має сечогінну дію і знімає набряки;
- допомагає при анемії та приводить до норми кров'яний тиск;
- позитивно впливає на серцево-судинну систему, застосовується при недокрів'ї;
- підвищує настрій та впливає на загальне самопочуття, додає сил;
- має чудову засвоюваність і покращує роботу кишечника.
Застосування в кулінарії
- використовується для приготування компоту та лікувальних настоянок;
- застосовується в кондитерських виробах;
- додається до сирних виробів, наприклад суфле сирне з урюком та горіхами;
- використовується для приготування плову та страв з баранини;
- застосовується для приготування смачного соусу;
- може вживатися самостійно, як смачні ласощі.
Калорійність узбецького урюка Субхон: в 100 г міститься 213 ккал.
Ключові слова: продаж урюка узбецького Субхон, продам урюк узбецький Субхон, Київ, Україна