Skip to main content

Каталог

01054, м.Київ, вул.Павлівська, 10

Горох нут в/г

Рейтинг:
Виробник: Україна
Вага:

70.00 грн
Немає в наявності

Опис

Нут (турецький горох) – традиційний символ східної кухні, який добрався до нас порівняно недавно і лише починає набирати популярності. І не дарма. Через високий вміст білка нут може повністю замінити яйця, і навіть м'ясо, зменшивши при цьому кількість жирів, що дуже цінують вегетаріанці та прихильники дієтичного харчування. Насіння нуту - джерело цинку та фолієвої кислоти, кальцію, магнію, а також вітамінів А, В1, В3, В6, С, РР.

В арабських країнах нут є чи не головним інгредієнтом національних страв, причому він подається в різному вигляді. З нього готують хумус (закуска у вигляді пюре), фалафель (гаряча закуска у вигляді кульок), додають у кус-кус. Нут також вживають у сирому вигляді в салатах, супах чи кашах, попередньо вимочивши 8-10 годин у холодній кип'яченій воді. Щодня вживаючи приготовлений горох протягом місяця, можна очистити організм, наповнити необхідними корисними речовинами і скинути зайві кілограми. Тому ми пропонуємо купити горох нут у Києві та в Україні, вживати його в їжу та сприяти оздоровленню свого організму.

Зверніть увагу, що цей продукт не підходить для пророщування та посадки.

Фасовка

  • 400 г - пластикова банка для харчових продуктів з кришкою;
  • 800 г - пластикова банка для харчових продуктів з кришкою;
  • 1000 г - металізований тришаровий пакет для харчових продуктів з ручкою та застібкою zip-lock.

Корисні властивості

  • містить велику кількість білка, фосфору, магнію, калію, вітамінів, заліза та магнію;
  • підходить для дієтичного харчування;
  • позитивно впливає на травлення, оскільки багатий на клітковину;
  • вживання нуту є профілактикою катаракти;
  • покращує систему обміну речовин, сприяє очищенню організму та схуднення;
  • сприяє зниженню рівня холестерину в крові.

Застосування в кулінарії

  • є головним інгредієнтом традиційних східних страв;
  • можна вживати сирим (попередньо вимочивши) або пророщеним, додаючи в салати, каші, супи, паштети, коктейлі або самостійно як корисний перекус;
  • використовується для приготування кондитерських виробів (наприклад, у перемеленому вигляді як начинки до пиріг або основа для цукерок);
  • можна вживати в смаженому вигляді, додавши улюблені спеції, горіхи та овочі;
  • на Сході мелений нут використовується як замінник кави.

Калорійність гороху нут: у 100 г міститься 364 ккал.


Ключові слова: продаж гороху нут, продам горох нут, Київ, Україна

Відгук