Опис
Какао-порошок темний алкалізований іспанської фірми CORDOBA, жирністю 10-12%, одержують завдяки обробці какао-продуктів лужними речовинами на одному з етапів одержання порошку. Це своєрідне очищення какао-бобів, в процесі якої знижується кислотність какао, його смак стає більш м'яким і насиченим, а колір - темнішим і набуває красивого червоного відтінку. При цьому какао-порошок, що вийшов, витримує високі температури і відмінно розчиняється, не утворюючи грудок і осаду, як це відбувається зі світлим натуральним какао.
Саме тому алкалізований какао краще використовувати для приготування напоїв, але і в кулінарії та кондитерських виробах він успішно замінить звичний всім продукт, якщо знизити дозування какао на 20%. Ще одна відмінна особливість алкалізованого какао-порошку полягає в тому, що він, на відміну від натурального, не вступає в реакцію з содою, тому під час приготування тіста рекомендується додавати готовий розпушувач. Тісто і готовий продукт, що вийшло, набудуть благородного оксамитового темного кольору.
Спробуйте купити какао-порошок темний алкалізований у Києві та в Україні та порадувати себе смачним напоєм чи десертом!
Фасовка
- 45 г - пластикова банка для харчових продуктів з кришкою;
- 120 г - пластикова банка для харчових продуктів з кришкою;
- 230 г - пластикова банка для харчових продуктів з кришкою;
- 400 г - пластикова банка для харчових продуктів з кришкою;
- 1000 г - металізований тришаровий пакет для харчових продуктів з ручкою та застібкою zip-lock.
Корисні властивості
- надає тонізуючий ефект;
- покращує настрій;
- стимулює мозкову активність;
- підвищує працездатність;
- надає позитивний ефект при простудних захворюваннях та астмі;
- захищає зуби від негативного впливу цукру.
Застосування в кулінарії
- використовується для приготування какао, яке не потребує варіння, для чого порошок необхідно просто залити гарячим молоком або водою;
- додається в тісто, попередньо змішавши з борошном, для надання смаку та аромату шоколаду десертам;
- використовується для приготування шоколадного крему та помадок, морозива та олії, цукерок та глазурі;
- застосовується для декору кондитерських виробів.
Калорійність какао-порошку темного алкалізованого: у 100 г міститься 289 ккал.
Ключові слова: продаж какао-порошку темного алкалізованого, продам какао-порошок темний алкалізований, Київ, Україна