Опис
Курага узбецька Субхон – легендарні сухофрукти, які отримують із стиглих плодів абрикосу. Ця курага має не найпривабливіший зовнішній вигляд, але на смакових якостях це не відбивається. Ця курага являє собою великі темно-жовтогарячі половинки ягід абрикоса без кісточки, висушені під спекотним південним сонцем. Курага багата на клітковину, органічні кислоти, мінеральні речовини, а також пектини, кальцій, магній, калій, фосфор і йод. Наявність великої кількості перелічених речовин визначає лікувальні та корисні властивості сухофрукта. Застосування цих продуктів показано при цукровому діабеті, ожирінні, анемії, гіпертонії, серцевій недостатності, хворобах серцево-судинної системи та щитовидної залози. Завдяки наявності великої кількості пектинів та клітковини, курага благотворно впливає на шлунково-кишковий тракт та сприяє виведенню з організму людини холестерину. У кулінарії сушений абрикос незамінний: кожній гарній господині знайомі рецепти з курагою, такі, наприклад, як курага та чорнослив, салат з курагою, пиріг з курагою, родзинки з курагою, курага з горіхами та багато інших. І зараз у вас є чудова можливість купити курагу узбецьку Субхон в Києві та в Україні.
Фасовка
- 150 г - пластикова банка для харчових продуктів з кришкою;
- 300 г - пластикова банка для харчових продуктів з кришкою;
- 600 г - пластикова банка для харчових продуктів з кришкою;
- 1000 г - металізований тришаровий пакет для харчових продуктів з ручкою та застібкою zip-lock.
Корисні властивості
- наявність пектинів допомагає виводити з організму важкі метали та радіонукліди;
- сприятливо діють на шлунково-кишковий та кишечник;
- допомагає очищенню нирок;
- є джерелом вітамінів і особливо корисним при весняному авітамінозі;
- позитивно впливає на серцево-судинну систему, зокрема показана вагітним жінкам і тим, у кого знижений гемоглобін, підвищує кількість кров'яних тілець;
- надає загальнозміцнюючу дію на організм.
Застосування в кулінарії
- застосовується при виготовленні різних кондитерських виробів та випічки;
- додається в запіканки, сирники та пудинг;
- використовується при приготуванні м'ясних страв та рулетів;
- вживається як смачні ласощі;
- додається в каші та деякі гарніри;
- є інгредієнтом для приготування деяких видів плову.
Калорійність кураги узбецької Субхон: у 100 г міститься 215 ккал.
Ключові слова: продаж кураги узбецької Субхон, продам узбецьку курагу Субхон, Київ, Україна