Опис
Жовта гірчиця, також відома як сарептська, - найпопулярніший сорт гірчиці, з порошку якої традиційно готують столову гірчицю. Зерна цієї гірчиці мають характерний гірчичний аромат та особливу пікантну гостроту. Насамперед жовта гірчиця активно використовується в кулінарії як консервант, як головний інгредієнт майонезів і соусів і як спеція, що надає стравам пекучість. Але не менш важливі і лікарські властивості, якими має гірчиця. Вона допомагає при застудних захворюваннях, м'язових болях та гіпертонії. До речі, цікаво відзначити, що гірчиця – чудовий медонос. Мед із її квіток виходить насиченим, гострим та дуже корисним. Ми пропонуємо Вам купити жовту гірчицю зерно у Києві та в Україні.
Фасовка
- 150 г - пластикова банка для харчових продуктів з кришкою;
- 350 г - пластикова банка для харчових продуктів з кришкою;
- 650 г - пластикова банка для харчових продуктів з кришкою;
- 1000 г - металізований тришаровий пакет для харчових продуктів з ручкою та застібкою zip-lock.
Корисні властивості
- джерело омега-3 жирних кислот;
- потужний антисептик;
- прискорює обмін речовин;
- стимулює травлення та збуджує апетит;
- уповільнює зростання ракових клітин;
- при зовнішньому використанні допомагає при лікуванні шкірних захворювань;
- гірчичний порошок з медом ефективний при кашлі;
- знижує високий тиск.
Застосування в кулінарії
- завдяки здатності переводити жири в емульсію порошок гірчиці використовується для приготування майонезів та соусів;
- зерна використовуються як консервант у маринадах при закочуванні овочів та грибів;
- порошок застосовується для приготування хлібобулочних виробів;
- мелена гірчиця із зернами використовується як спеція у м'ясних та рибних стравах;
- додається в смажені та печені ковбаси;
- порошок гірчиці дуже добре відмиває жир із посуду.
Калорійність гірчиці жовтої: у 100 г міститься 271 ккал.
Ключові слова: продаж гірчиці жовтої зерно, продам гірчицю жовту зерно, Київ, Україна