Skip to main content

Каталог

01054, м.Київ, вул.Павлівська, 10

Паприка мелена

Рейтинг:
Виробник: Узбекистан
Вага:

24.00 грн
Немає в наявності

Опис

Паприка мелена – чудова спеція родом із Південної Америки. Сьогодні вона найбільш поширена на Балканах, в Іспанії, Мексиці, і звичайно в Угорщині, де й здобула свою популярність. Класична солодка паприка - м'ясистий, майже не пекучий перець, який висушують, видаливши насіння, і подрібнюють на порошок. Втім, є способи приготування спеції і з насінням, але тоді вона матиме гострий гіркуватий смак. Страви, в які додана паприка, набувають червоного кольору і приємного тонкого пряного перкового з невеликою гіркуватістю смаку і аромату.
Паприка є обов'язковим інгредієнтом угорського Бограча – гуляшу, її нерідко додають у східні страви та неодмінно у приправу для барбекю. Крім особливого відтінку, який надає прянощі стравам, вона ще й збагачує її корисними речовинами. Так, паприка багата на вітамін С, А, В1, Р, капсаїцин, який відповідає за гостроту, каротином, що відповідає за колір, цинк, кремній та ефірні олії. Вважається, що чим яскравіший колір прянощі, тим вона якісніша. Ми пропонуємо Вам купити паприку мелену у Києві та Україні, свіжу та ароматну спецію, з доставкою в будь-який куточок країни.

Фасовка

  • 50 г - пластикова банка для харчових продуктів з кришкою;
  • 150 г - пластикова банка для харчових продуктів з кришкою;
  • 300 г - пластикова банка для харчових продуктів з кришкою;
  • 600 г - пластикова банка для харчових продуктів з кришкою;
  • 1000 г - металізований тришаровий пакет для харчових продуктів з ручкою та застібкою zip-lock.

Корисні властивості

  • порушує апетит;
  • покращує травлення;
  • активізує обмін речовин;
  • запобігає появі тромбів;
  • підвищує потенцію;
  • допомагає при коліках, метеоризмі, спазмах шлунка та кишечника;
  • рекомендується вживати людям, які страждають від ожиріння;
  • в косметології використовується у вигляді компонента масок для обличчя та волосся;
  • протипоказана при гострих захворюваннях ШКТ, хворобах серця та безсонні.

Застосування в кулінарії

  • прекрасно поєднується з м'ясними та рибними стравами;
  • добре доповнять картопля, томати та капусту;
  • використовується в м'ясних супах;
  • відмінно підходить для приготування пряних сирів та виробів із сиру;
  • додається в соуси;
  • є компонентом багатьох приправ та сумішей спецій;
  • використовується як харчовий барвник.

Калорійність паприки меленої: 100 г містить 282 ккал.


Ключові слова: продаж паприки меленої, продам паприку мелену, Київ, Україна

Відгук