Skip to main content

Каталог

01054, м.Київ, вул.Павлівська, 10

Спеції Прянощі

Є в наявності
Відгуків (0)
Виробник: Китай
Сушені шматочки солодкого, майже не гострого перцю, особливо популярного в угорській та мексиканській кухнях. Надає приємного відтінку будь-яким стравам, особливо, соусам та м'ясу.
від 24.00 грн
Є в наявності
Відгуків (0)
Виробник: Узбекистан
Ароматна солодка, з невеликою гіркуватістю спеція, яка зможе урізноманітнити будь-які страви, додавши їм яскраво-червоний колір і тонкий смак та аромат.
від 24.00 грн
Є в наявності
Відгуків (0)
Виробник: Україна
від 20.00 грн
Є в наявності
Відгуків (0)
Виробник: Іспанія
Солодка димна іспанська паприка додасть приємних копчених ноток Вашим улюбленим стравам: і м'ясу, і омлету.
від 30.00 грн
Є в наявності
Відгуків (0)
Виробник: Узбекистан
Приємна спеція з м'яким перцевим, трохи солодкуватим смаком та ароматом, яка надає стравам цікавого червоного кольору. Обов'язковий компонент угорського Бограча.
від 25.00 грн
Є в наявності
Відгуків (0)
Виробник: Польша
Висушений та подрібнений коренеплід - ароматна натуральна добавка для бульйонів та овочевих страв.
від 22.00 грн
Є в наявності
Відгуків (0)
Виробник: В'єтнам
Перець білий горошок – добре відомий нам продукт, а білий від того, що збирається ще не стиглим. Широко використовують у кулінарії як окремо, і у складі ароматних сумішей.
від 57.00 грн
Є в наявності
Відгуків (0)
Виробник: В'єтнам
Досить універсальна спеція, яка має більш ніжний і тонкий смак та аромат, порівняно із чорним перцем. Ідеальна для білих супів та соусів.
від 33.00 грн
Є в наявності
Відгуків (0)
Виробник: Ефіопія
Пекучий чорний перець піппали родом з Ефіопії, що має цікавий смак. Дуже популярний в африканській кухні та використовується в маринадах та м'ясних стравах.
від 181.00 грн
Є в наявності
Відгуків (0)
Виробник: Мексика
Ароматний пекучий перець – універсальна спеція, яка підходить абсолютно до будь-яких страв: від супів до десертів. Маст-хев на кожній кухні.
від 38.00 грн
Є в наявності
Відгуків (0)
Виробник: Індія
Зелений перець горошок завдячує своїм кольором особливому виду сушіння - вакуумному. Аромат цієї пряності відрізняється пікантними та ніжними відтінками, а гострота поступається чорному перцю.
від 56.00 грн
Є в наявності
Відгуків (0)
Виробник: Індія
Бразильський перець є для нас екзотичним заморським продуктом, чудовою пряністю для багатьох страв. А в деяких країнах перець рожевий горошок має недобру славу бур'янів.
від 50.00 грн
Показано 37. 48 із 79

Купити спеції прянощі в інтернет-магазині спецій nuts.kiev.ua

Спеції та прянощі – невід'ємні компоненти нашої щоденної їжі. Хтось, вибираючи, які купити спеції прянощі, обходиться тільки сіллю та чорним перцем, а у когось вся кухня заставлена ​​баночками з різноманітними ароматними сумішами. Вони роблять смак і аромат страв яскравішими, насиченішими, надають їм нових ноток і відтінків, і навіть звичайні продукти можуть перетворити на справжні шедеври. Спеціями можна присмачувати супи та бульйони, гарніри, м'ясо, рибу та птицю, салати та соуси, напої та десерти.
Різноманітність прянощів і спецій така велика, що не дивно, як багато хто плутає їх смакові характеристики, особливі властивості та поєднання з тими чи іншими продуктами. Однак існують основні, базові ароматні рослини, без яких майже неможливо приготувати цікаву страву, і знати про які необхідно кожній господині.

Чорний перець – найвідоміша та найпопулярніша пряність у всьому світі. Це невеликі горошки, плоди тропічної ліани, які надають гостроти та приємного аромату. Застосовують чорний перець як в цілому вигляді, так і в меленому. Горошки додають під час варіння бульйонів, в маринади та консервацію, а ось мелений перець може доповнити будь-яку страву, навіть десерт.
Кориця – ароматні пластини кори коричного дерева, які при висиханні згортаються в трубочки . Використовують корицю як мелену, так і в цілому вигляді для ароматизації десертів, випічки, кавових напоїв та джемів. На Сході корицю додають і в несолодкі страви, там ця пряність особливо популярна.
Кардамон – ще одна спеція, яка широко використовується при виготовленні хлібобулочних та кондитерських виробів, напоїв, маринадів, а також у східної кухні. Він має пекучий, пряний, з легким лимонним відтінком смаком. У кулінарії застосовують дуже ароматне маленьке насіння кардамону.
Мускатний горіх – індійська спеція, яка набула популярності в кожному куточку планети. Без меленого горіха неможливо приготувати французький соус бешамель, італійський соус і пасту, німецький глінтвейн, а також різні здобні страви та десерти.
Гвоздика – пряність, яка, як і більшість спецій та приправ, спочатку використовувалася лише східними кулінарами. Тепер же її неповторний аромат, що легко впізнається, присутній у всіляких маринадах, соусах, напоях, ковбасах і рибних стравах. Використовують її як загалом, так і в меленому вигляді.
Зіра – головний смак Сходу, де відомо про цінність справжніх прянощів. Це насіння, яке обов'язково входить до складу приправи для плову, використовується у випічці та хлібобулочних виробах, додається в шурпу та супи. Недарма зіру вважають «королевою спецією».

Варто зазначити, що спеції та прянощі використовуються не тільки для приготування їжі. Кожна з них має особливі цілющі властивості, застосовується для профілактики та лікування багатьох хвороб. Знаючи про ці властивості, ви можете бути впевнені, що природна аптечка завжди під рукою. Втім, це не виключає відвідування лікарів, оскільки самолікування може призвести до негативних наслідків.

Ми пропонуємо купити спеції прянощів у Києві та Україні для себе та своєї сім'ї.
Інтернет-магазин спецій nuts.kiev .ua займається продажем спецій та прянощів оптом та в роздріб у Києві та в Україні.